gemak
met service

Thuis
met Domotica

Uitzicht
met Groen

Royale loftwoning: inspirerend uitzicht over Delft

De loftwoningen liggen op de vier hoogste verdiepingen en hebben meerdere balkons, dakterrassen en/of loggia’s met een inspirerend uitzicht over Delft. Het adembenemende penthouse op de bovenste verdieping overtreft alles en brengt alle ruimtelijke kwaliteiten samen. De loftwoningen zijn beschikbaar van 145 tot ruim 270 m².

naar eigen wens indelen

U kunt de loftwoning naar eigen wens indelen. De woning wordt casco geleverd met basisvoorzieningen, zoals wanden en ventilatie- en warmtevoorziening. U bouwt de woning af in eigen beheer. Zo wordt uw nieuwe thuis helemaal op maat. Wilt u de sleutel krijgen en zonder ‘gedoe’ uw nieuwe, mooi aangeklede woning binnenstappen? Wij bieden u een turn-key ontwerp met afbouw inclusief keuken, kasten en zelfs meubilair! Uiteraard conform uw persoonlijke stijl.

design van piet boon

Voor de aankleding van uw gehele huis kunt u kiezen voor een design van Piet Boon. Bij een bijzondere woning hoort immers een bijzondere vormgeving. Het uitgangspunt bij ieder design van Piet Boon Studio is de perfecte balans tussen technische innovatie en esthetiek. Er zijn meerdere stijlen en vele keuzemogelijkheden. Laat u inspireren.

 

Daarom kiest u voor Antoni!

• uitzicht over Delft
• zonnige terrassen of loggia’s
• veel glas
• koeling via WKO-installatie
• mogelijkheid van zonwering en extra koeling
• vrij indeelbaar
• de meeste woningen zijn geschikt voor drie slaapkamers en twee badkamers

Woningselector

Parkeren van auto en fiets

In de kelder zijn bergingen en parkeerplaatsen voor de loftwoningen. Parkeren gebeurt via een ingenieus, mechanisch parkeersysteem: u zet uw auto in een vrij parkeervak, het volautomatische parkeersysteem zet uw auto weg zodat er een nieuwe plek vrijkomt voor een volgende auto. U hoeft dus niet te zoeken naar een vrije plek in een grote parkeergarage.

In de kelder komt ook een grote fietsenstalling. Voor alle bewoners is er een aparte stalling met eigen entree dicht bij de bergingen, zodat er altijd plek is voor uw fiets. Daarnaast komt er een openbare fietsenstalling met een aparte entree. Deze is eigendom van de gemeente, die de stalling verhuurt aan ProRail. In deze stalling kunnen reizigers van het openbaar vervoer hun fiets parkeren.

Bekijk hier de Wöhr CombiLift 551 op het begane grond niveau
Bekijk hier de Wöhr CombiLift 543 systeem op de eerste verdieping