met ANTONI

Tussen dynamisch beleven en rustig wonen

Bourgondisch genieten in het restaurant, inspirerende tentoonstellingen en trending topics in de Living Lobby, flexibel werken in de working spaces, hartelijke gastvrijheid in het hotel, en vernieuwende boutieks … Erboven modern en eigentijds wonen. Dat is Antoni.

De 28 studio’s zijn gelegen op de 2e tot en met de 4e verdieping. De appartementen en het penthouse op de 5e tot en met de 8e  verdieping. De studio’s zijn reeds verkocht.

Antoni Delft gebouw

β€˜In de dynamische plint is 24/7 performance. Meer weten? Klik op een van de faciliteiten die ik bied.’

A \ VARIOUS SHOPS

Various shops

Antoni is een aantrekkelijke plek voor luxe wonen op een toplocatie, gezellig eten en drinken, genieten van innovatieve tentoonstellingen, lezingen en presentaties, kunst, techniek en design.

Maar ook voor een mooie mix van bijzondere winkeltjes. Zoals een shop met puur Delftse uitvindingen als de Senz-paraplu. In Antoni vindt u kleine boetieks, winkels met producten uit de streek, opvallende cadeautjes of gewone artikelen voor dagelijks gebruik. Lekker makkelijk. Hoeft u de deur echt niet meer uit. 

 

A \ FLEXIBLE SPACE

Unieke werkplekken op toplocatie

Rondom Het Podium in het hart van het gebouw zijn flexplekken en werk- en meetingruimtes ingericht voor gasten, bewoners, passanten en mensen uit de buurt.  Een inspirerende omgeving voor bedrijfjes en zzp’ers die zich richten op techniek, duurzaamheid en design.

Start-ups of scale-ups, forenzen, studenten of flexwerkers? Dit is de plek waar ontwerpers, ondernemers en uitvinders contact leggen met andere ondernemers, hun ideeën bespreken en toetsen en met hulp van specialisten verder brengen.

 

 

A \ ACTIVE PODIUM

The podium is yours

Meer dan ooit hebben we creativiteit nodig. Mensen die out-of-the-box denken. Die met fantasievolle ideeën de wereld beter willen maken. De dr. Browns uit de film Back to the future uit de jaren tachtig. Waar zijn ze?

Binnekort in Antoni. Brede trappen leiden in het hart van het gebouw naar de eerste verdieping. Hier is Het Podium, een grote ruimte voor presentaties van innovaties, debatten en lezingen over de nieuwste uitvindingen en technieken. Stay connected!

A \ LIVING LOBBY

24/7 iets te beleven

Het vele glas en de doorkijkjes van de Living Lobby fungeren als uitnodigende stepping-stone: kom ontdekken in deze overdekte verlenging van het plein.

In de exporuimte worden innovatieve en duurzame technieken en uitvindingen tentoongesteld door bedrijven uit Delft en de TU. Denk aan de nieuwste robots: bezoekers ervaren hoe het is om met hen te leven, te werken en te wonen. Exhibitions van kunstenaars koppelen thema’s van deze tijd aan het DNA van Delft.

A \ SMART STAY

Luxe en plezier voelbaar in hotel

Zakenmensen, een professor die in Delft is voor een lezing, beursgangers, toeristen, dagjesmensen … allen zijn welkom in het comfortabele en prettige hotel in Antoni.

Knusse kamers, 24-uursservice, online inchecken en een Smile Team dat het verblijf nog aangenamer maakt. Het IBIS Hotel doet alles voor luxe, plezier en gemak van de gasten. Via de app kunt u eenvoudig een kamer boeken voor vrienden of familie. Met zijn eigen charme past IBIS Delft perfect bij het DNA van Antoni.

A \ EASY HOME

Royaal appartement of compacte studio

Royale appartementen, een prachtig penthouse of compacte studio’s ... Antoni heeft het allemaal. Met fenomenaal uitzicht op historisch Delft, het nieuwe park of de groene binnenhof.

De schitterende appartementen hebben veel glas, ze ademen licht en lucht. Deel de mooie ruimtes in naar eigen wens en smaak.

De sfeervolle, compacte studio’s zijn allemaal verkocht.

A \ TASTY KITCHEN

BOURGONDISCH GENIETEN

Stijlvol ontspannen en bourgondisch genieten is uitgangspunt van onze culinaire hotspot. Met bijzondere, eigentijdse gerechten van ingrediënten uit de omgeving van Delft.

Voor een gezond ontbijt, gezellige koffie, snelle lunch, borrel met vrienden of een uitgebreid diner … en zelfs een late night supper na een mooie voorstelling in het theater. XXX biedt eerste klas sfeer en genot in de moderne ambiance van het spectaculair aangeklede restaurant. Bewoners hoeven niet te reserveren.

‘Fijn dat alles goed bereikbaar is. Vanuit de parkeergarage haal ik eerst mijn pakketje op bij de balie in de Living Lobby. Ik kijk meteen even op de videoboard voor de agenda van de expositieruimte en check het tijdstip van die interessante lezing vanavond. Dan bij Antoni langs voor mijn galajurk die is gestoomd. En met de lift naar mijn eigen heerlijke appartement.’