connect
met kantoor

hip
met innovatie

collega's
met kennis

Ontmoeting tussen mens en techniek

Antoni wordt een uniek gebouw: hier staan wonen, ontmoeten, verbinden, beleven en verblijven centraal. Een ontmoetings- en verblijfsplek pur sang, met een transparante plint die door zijn hoge, glazen gevel uitnodigt tot meedoen, meedenken, aansluiten, binnenkomen. Met een levendig atrium, de Living Lobby, waar exposities en activiteiten plaatsvinden. Alles bij Antoni ademt techniek en innovatie. Dat ziet u terug in exposities en een gemengd programma dat mens en techniek, innovatie en ondernemerschap, design en duurzaamheid bij elkaar brengt.

In het gebouw komen een onderscheidend hotel, een restaurant, flexibele werkplekken met ruimte voor starters en kleine bedrijven, en een ingenieuze parkeervoorziening met ruimte voor de auto’s. En op de verdiepingen daarboven studio’s, appartementen en één penthouse. In Antoni functioneert de Living Lobby 24/7 als het hart van het gebouw en als ontmoetingsplek in de buurt. Antoni is daarmee een levendige menging van wonen, werken, horeca, verblijven, ontspannen, leren en verbinden. Antoni is your connection with Delft.

 

Energiezuinig en comfortabel

De woningen komen op EPC 0 door het gebruik van een WKO-installatie, een collectief ventilatiesysteem, pv-panelen, goede isolatie en HR++-glas. Zo woont u energiezuinig en comfortabel. Aan de achterzijde van het gebouw groeit een groene gevel de binnenhof in. Mooi en goed voor de leefomgeving. Het dakterras op de tweede verdieping is een extra groen buiten voor bewoners van de studio’s. Er zijn twee entrees om bij uw woning te komen. In de kelder zijn bergingen en parkeerplaatsen voor de appartementen. Hier zijn ook voldoende parkeerplekken voor fietsen voor de bewoners van de studio's.

Faciliteiten