gemak
met service

Thuis
met Domotica

Uitzicht
met Groen

Royale appartementen: inspirerend uitzicht over Delft

De riante appartementen en het unieke penthouse liggen op de vier hoogste verdiepingen en hebben meerdere balkons en/of dakterrassen met een inspirerend uitzicht over Delft, de omliggende parken en het binnenhof. Het adembenemende penthouse op de bovenste verdieping overtreft alles en brengt alle ruimtelijke kwaliteiten samen. De appartementen zijn beschikbaar van 173 tot 270 m².

naar eigen wens indelen

U kunt het appartement naar eigen wens indelen. Samen met de klantbegeleider van de bouwcombinatie gaat u aan de slag met uw ideale indeling; grote woonkeuken of juist een master bedroom met badkamer en walk-in-closet en suite? Het is mogelijk! Neem gerust uw eigen interieurarchitect mee! Uiteraard conform uw persoonlijke stijl.

design van piet boon

Op zoek naar iets unieks? Voor het ontwerp én de aankleding van uw gehele huis kunt u kiezen voor een design van Piet Boon. Bij een bijzondere woning hoort immers een bijzondere vormgeving. Het uitgangspunt bij ieder design van Piet Boon Studio is de perfecte balans tussen technische innovatie en esthetiek. Er zijn meerdere stijlen en vele keuzemogelijkheden. Laat u inspireren.

 

Daarom kiest u voor Antoni!

• Schitterend uitzicht over Delft
• Zonnige balkons en dakterrassen
• Veel glas rondom
• Wamte en koeling via WKO-installatie
• Één parkeerplaats inclusief
• Vrij indeelbaar naar eigen wensen
• Voorzien van drie slaapkamers en twee badkamers

Woningselector

Parkeren van auto en fiets

In de kelder zijn bergingen voor de appartementen en het penthouse. Parkeren gebeurt via een ingenieus, mechanisch parkeersysteem: u zet uw auto in een vrij parkeervak, het volautomatische parkeersysteem zet uw auto weg zodat er een nieuwe plek vrijkomt voor een volgende auto. U hoeft dus niet te zoeken naar een vrije plek in een grote parkeergarage.

In de kelder komt ook een grote fietsenstalling. Voor alle bewoners is er een aparte stalling met eigen entree dicht bij de bergingen, zodat er altijd plek is voor uw fiets. Daarnaast komt er een openbare fietsenstalling met een aparte entree. Deze is eigendom van de gemeente, die de stalling verhuurt aan ProRail. In deze stalling kunnen reizigers van het openbaar vervoer hun fiets parkeren.

Bekijk hier de Wöhr CombiLift 551 op het begane grond niveau
Bekijk hier de Wöhr CombiLift 543 systeem op de eerste verdieping